Rss Feed
  1. .

    sâmbătă, 18 septembrie 2010

    Carolina, fii mai maleabila. Fii mai indulgenta, asculta-i si pe altii, o sa ai de pierdut.Carolina nu face doar dupa capul tau, macar fii atenta si la alte pareri. Fetita, ai rabdare, nu te mai grabi, asculta. Nu o lua inaintea vremii, asteapta. Mergi mai incet, carpe diem. Vorbeste mai incet, mai domol, nu te avanta asa. Controleaza-t mai tonul! Nu te rasti, trebuie sa o respecti. Nu te mai baga mereu in fata, nu e nevoie sa iesi mereu in evidenta. Mai exista si alte pareri, ia-le in seama. Nu tipa, nu asa convingi, s-au inventat argumentele! Nu te impui daca tipi, doar enervezi. Lasa-i sa te descopere, sa-si imagineze ce este sub "ambalaj", nu te oferi. Nu ii cauta tu, daca nu te suna, lasa-i. Ei trebuie sa vina dupa tine. Cine te place, te place asa cum esti.


    Sunt o ignoranta, egoista, , infatuata, plina de mine, indiferenta, dezinteresata... si mai sunt. Si o sa fiu probabil asa, inca nu am pierdut destul incat sa ma schimb complet. Tot ce am schimbat s-a datorat celor pe care i-am pierdut. Am priceput ca distanta nu e solutia, dar nici posesivitatea. Statul in umbra nu este ideal dar nici iesitul in fata. Vulgaritatea nu ajuta, dar nici inocenta dusa la extrema. Nici minciuna, dar nici adevarul total, sufletul pus pe masa, nu trebuie. Totul, absolut totul, este determinat de timp. Ne schimbam pentru ca trece timpul, pierdem si castigam din acelasi motiv.
    Imi este dor de toti pe care nu i-am apreciat la momentul potrivit, as vrea sa ii vad si sa le multumesc ca m-au ajutat atat de mult.

  2. 2 comentarii:

    1. Anonim spunea...

      Carolina Stupizina.
      :x

    2. Anonim spunea...

      permite-mi sa corectez .

      Carolaina wow
      :x