Rss Feed
  1. De ce zic oamenii "te iubesc"? La ce ajuta?! Ok, te iubeste, si...? Il iubesti si tu, si mai bine. Felicitarile mele ca ma iubesti, fa ceva sa mi-o dovedesti, sau nu face dar nu-mi abera.
    Cand te vad, nu te vad pe tine de atunci, te vad pe tine de acum si nu te plac. efectiv nu nu nu nu nu imi place ce ai devenit. ( tu despre care vorbesc probabil ca te-ai regasi daca ai citi chestia asta.Am o alergie acuta la te-iubesc-uri, dulcegarii si alte cacaturi de genul. Nu zic asta din cauza nervilor. AM nervi, o groaza, explodeaza, vor sa iasa din creierul meu, dar nu prea le iese.
    Acum cateva ore ziceam ca imi e dor de atunci. Normal ca imi este. Atunci nu existau te-iubesc-uri aruncate-n vant, dorul nejustificat, tristete. Atunci eram zambitoare. Atunci singurele chestii pe care le analizam erau.. nu erau. Atunci vs. acum. Cu siguranta as prefera atunci-ul simplu fara te-iubesc-uri.
    Atunci eram doar tu si eu. Si restul lumii. Pacat ca o prietenie/iubire/inchipuire de iubire odata moarta nu poate fi resuscitata.
    Nici nu mai stiu de la ce am pornit. Oricum am impresia ca e o insiruire de idei anapoda. probail ca daca voi reciti o sa rad de mine si o sa sterg, pacat ca n-am cum sa sterg si gandurile.

  2. 2 comentarii:

    1. Such Robert spunea...

      pfff ... ma simt un pic ciudat stiind ca-ti spun de-atatea ori ca te iubesc :-s .. desi nu stiu, nu te cred nici macar in stare sa scrii ceva legat de mine... >:P


      vorbim .. :-w

    2. Anonim spunea...

      Or sa treaca toate Caro . Trebuie sa ai rabdare doar ... :*